Maak kennis met de enige echte Text Fairy!

Hallo, wat leuk dat je op mijn website beland bent! Aangezien je doorgeklikt hebt naar deze pagina, veronderstel ik dat je graag wat meer te weten wil komen over the one & only Text Fairy. Wel, aangezien ik niet hou van saaie, droge teksten, stel ik me even voor aan de hand van 38 kleine dingen waar ik heel blij van word. Want ik ben 38 zomers jong – fysiek dan toch, in mijn hoofd voel ik me nog altijd een jong veulen van 25 hoor! Elk jaar komt er dus een ‘klein gelukske’ bij en kan je me wat beter leren kennen. Als dat geen mooie vooruitzichten zijn!

38 x TYPISCH TEXT FAIRY

 1. Elke woensdag om de 2 weken na schooltijd. Dan ga ik mijn zoon Emil (8 jaar) ophalen voor ‘onze week’. Co-ouderschap is niet altijd makkelijk maar het zorgt er wel voor dat ik des te meer geniet van de momenten die we samen hebben.
 2. De geur en het gevoel van versgewassen lakens: zalig!
 3. Naar de Kringloopwinkel gaan. Voor mij is dat pure ‘me time’, zeker als ik dan nog eens een mooie kringloopvondst doe voor in mijn huis.
 4. De zon die eindelijk komt piepen door een hardnekkig wolkendek, en beseffen dat het cliché der clichés ‘Na regen komt zonneschijn’ écht wel klopt.
 5. De zon tout court, eigenlijk.
 6. Mezelf helemaal verliezen in een goed boek. En overdag al uitkijken naar het moment dat ik mij ‘s avonds in bed kan nestelen en lekker verder kan lezen tot mijn ogen dichtvallen en ik mezelf zachtjes naar dromenland voel afglijden.
 7. Gaan lopen. Zelfs wanneer het lastig is en niet zo goed gaat. Want ik weet dat ik me achteraf supergoed ga voelen, sowieso. I don’t always love running, but I always love having run.
 8. Wandelen in het bos met een podcast in mijn oren.
 9. Mijn kat Muffin (de naam werd bedacht door mijn zoon) die komt spinnen op mijn schoot.
 10. (Onverwachte) complimentjes van klanten, bijvoorbeeld na een moeilijke opdracht waarvan zij zeer tevreden zijn. Daar doe ik het voor!
 11. Zelf een complimentje geven aan iemand, en zien hoe blij ik die persoon daarmee maak.
 12. Werkdagen in de coworking. Ik noem LikeBirds ‘mijn home office away from home’. Het is een warme en inspirerende plek waar ik heel graag werk. Ik leer er ontzettend veel bij van andere, gelijkgestemde ondernemers. Dat is zoveel waard!
 13. De vogels horen fluiten als ik wakker word.
 14. Watermeloen op een warme dag. En daar zit Mister H. Styles maar voor een héél klein beetje tussen…
 15. In de kerstperiode voor de dertigste (of wat het al de veertigste?) keer naar ‘The Holiday’ en ‘Love Actually’ kijken.
 16. Muziek van The Killers.
 17. Dagen waarop ik overal naartoe kan gaan op mijn teenslippers. Ik lééf voor die dagen, echt.
 18. Op zaterdag en zondag lekker lang tijd nemen om mijn weekendgazet van A tot Z uit te lezen.
 19. Uit eten gaan en mijn voetjes onder tafel schuiven . Ik doe het niet zo vaak en dan is het altijd keihard genieten wanneer ik op restaurant ga!
 20. Thuiskomen van de bibliotheek met honderd kilo boeken. Die ik met moeite zelf kan dragen en waarvan ik eigenlijk weet dat ik ze niet allemaal ga kunnen lezen tijdens de ontleningsperiode. Maar toch!
 21. Lezen met Emil in zijn bed voor hij gaat slapen. Soms ben ik heel moe en heb ik er niet zoveel zin in, maar eens we bezig zijn geniet ik altijd van ons leeskwartiertje.
 22. ’s Avonds in bed kruipen en mij al verlekkeren op mijn ontbijt van ’s anderendaags. Ik vind het ontbijt de lekkerste maaltijd van de dag!
 23. Mijn familie en vrienden. Gewoon bij hen zijn maakt mij al heel blij, dat moeten niet per sé speciale activiteiten zijn. Maar het mag natuurlijk wel 🙂
 24. De zee, het strand, de duinen en de zeedijk in het laagseizoen.
 25. De bergen, altijd.
 26. De perfecte avocado aansnijden: net zacht genoeg en nog niet té zacht. Idem voor mango!
 27. Thuiskomen in een proper, fris ruikend huis wanneer de poetsvrouw geweest is.
 28. Mijn kersenpitkussentje. Ik leg het zelfs op mijn schoot tijdens het thuiswerken!
 29. Optimistische, positieve, blije mensen in mijn buurt.
 30. Mijn autoradio keiluid zetten en schaamteloos meekwelen.
 31. Tentoonstellingen bezoeken, naar het theater gaan… Cultuur is mijn lang leven.
 32. Op het einde van de dag alles kunnen afvinken van mijn to do lijstje. Lukt me meestal niét (om de simpele reden dat ik er altijd veel te veel op zet) dus extra leuk als ik er dan wel eens in slaag.
 33. Nieuwe dromen, plannen en ideeën die in mijn hoofd komen opborrelen. Zelfs als ik weet dat ik ze wellicht nooit allemaal ga kunnen realiseren. Maar hey: if you can dream it, you can do it!
 34. Een jaar na de verschijning nog altijd zalig leuke commentaren krijgen op mijn boek. Ik blijf het schitterend vinden dat ik met ‘Go Run’ blijkbaar zoveel mensen zin doe krijgen om te lopen, want dat was echt de reden waarom ik het wou schrijven!
 35. Kaartjes sturen én krijgen. Ik hou van all things online maar er gaat weinig boven een handgeschreven postkaartje!
 36. De toast met hummus en avocado van bij Wild Foodz, Blackbird en O’yo. Eigenlijk is dat supergemakkelijk om zelf te maken thuis maar het smaakt zoooooooooveel beter ‘op verplaatsing’!
 37. Rondlopen en rondsnuisteren in een boekenwinkel. Books are life, voor moest je ’t nog niet weten…
 38. ’s Morgens bij het wakker worden een kwartiertje lezen in bed voor ik erin vlieg. Ik probeer dit elke ochtend te doen, ik zet er met plezier mijn wekker een kwartiertje vroeger voor. Het is een rustige start van de dag en dat geeft mij extra energie om de dag door te komen!

Als je toch graag wil weten wat ik gestudeerd heb, waar ik al werkervaring heb opgedaan en wat mijn skills zijn – wat ik uiteraard perfect begrijp – dan raad ik je aan om mijn Linkedin pagina eens grondig uit te pluizen. Daar vind je een mooi overzicht!

Met al je verdere vragen mag je me uiteraard mailen of bellen. Vragen staat vrij… Dus bel me, schrijf me, laat me vlug iets weten!