Content writer since 2013

Er was eens een klein meisje…

Ze was een echte boekenwurm en hield enorm van schrijven. Al op jonge leeftijd ontwikkelde ze een allergie voor dt-flaters en andere taalfouten, en tegelijkertijd werd een (zeer goedaardige) talenknobbel bij haar vastgesteld.

16-096-text-fairy-logo-300dpi-rgb-pos

Op haar 18de verjaardag was haar liefde voor taal, schrijven en literatuur groter dan ooit. Ze besloot om Germaanse talen te gaan studeren. Daarna volgde ze nog een postgraduaat communicatie – waar ze haar prins op het witte paard ontmoette, maar dit geheel terzijde. Na haar afstuderen ging ze aan de slag als copywriter en project manager in de reclamesector. Lees gerust eens het volledige levensverhaal van Text Fairy.

Vandaag is het meisje naast een taalfreak en een liefhebster van het geschreven woord ook een online junkie geworden, die zich in de digitale wereld als een vis in het water voelt. Haar naam is Josefien De Bock. Haar alter ego, Text Fairy, fladdert lustig door het leven als copywriter en schrijft en reviseert teksten voor klanten in diverse sectoren in het Nederlands en Engels. Ook vertalingen neemt ze met veel plezier voor haar rekening.

Of je nu een eenmanszaak hebt, een kleine onderneming of een groot bedrijf, Text Fairy schrijft al je teksten met veel passie, goesting, drive én een vleugje magie. B2B, B2C of nog iets anders? Het maakt niet uit: Text Fairy’s magic always does the trick! 

Omdat ze maar niet genoeg kan krijgen van schrijven, blogt Text Fairy bovendien over alles wat haar fascineert en interesseert: haar familie, lopen, fashion, lifestyle, muziek, reizen. Neem maar eens een kijkje op Josie’s Little Things.

Ben je nog niet overtuigd dat een copywriter een echte meerwaarde kan betekenen voor je bedrijf? Ik geef je graag 7 onmiskenbare voordelen!

Wil je de magie zelf ervaren? Geef dan zeker een seintje!

A piece of writing is like a piece of magic. You create something out of nothing.