Wie is Text Fairy?

10 dingen over mezelf
Germaniste – copywriter – blogger – boekenwurm – loopverslaafd – perfectionistische controlefreak – gedreven doener – down to earth – zomermens – altijd wel met iéts bezig.

9 dingen die ik leuk vind
Vroeg opstaan (seize the day!) – de kust in het laagseizoen – zon, zon, zon op alle mogelijke manieren – wandelen in de bergen – een boek dat me volledig meesleept – mijn kersenpitkussentje – de wereld ontdekken met mijn zoon – plannen en organiseren – keiluid meezingen met de muziek in mijn auto.

8 dingen die ik niet leuk vind
Verkleumde vingers en koude in ’t algemeen – regen in alle mogelijke vormen – zure en verbitterde mensen – racisme en onverdraagzaamheid – binnen zitten als buiten de zon schijnt – ramen wassen – verspilling en overconsumptie – onverschilligheid.

7 plekken waar ik graag ben
Bij mijn familie – aan mijn bureau – in de coworking space – overal waar de zon schijnt – in mijn geliefd gent – in mijn auto met de radio ‘vollen bak’ aan – ergens aan het lopen.

6 manieren om mijn vriend(in) te worden
Me respecteren zoals ik ben – gedreven zijn met een duidelijk doel in het leven – een open geest hebben – positief denken en kunnen relativeren – me liever af en toe verrassen met een kleine attentie of gebaar dan met grote, nutteloze geschenken – me inspireren, steunen en motiveren.

5 plaatsen waar ik nog eens naartoe wil
Opnieuw: Los Angeles – Yellowstone National Park – San Francisco.
Voor het eerst: Ijsland – Zuid-Afrika.

4 dingen die ik niet kan missen
Mijn loopschoenen – gezonde voeding – zon – een douche om de dag goed te starten.

3 van mijn lievelingsliedjes
Rebel Rebel (David Bowie) – Everybody’s Free (Baz Luhrmann) – Everything Now (Arcade Fire).

2 wensen
Voor altijd gezond, fit en energiek blijven (zowel ikzelf als de mensen die ik graag zie) – nog véél van de wereld kunnen zien en ontdekken.

1 laatste woord
Het zijn er 2: wear sunscreen (en klik vooral eens door, ’t is de moeite!)