Zo’n text fairy, wat doet die eigenlijk?

Vraag jij je soms af waar die fameuze tekstenfee zich godganse dagen mee bezighoudt achter haar bureautje? Simple comme bonjour: schrijven, schrijven en nog eens schrijven! Alles wat geschreven moet worden, schrijfselen, het geschreven woord… Just call it what you want. En als dat nog niet duidelijk genoeg is, dan licht ik het even toe. Bij Text Fairy kan je terecht voor:

Copywriting & content creation

Goede teksten zijn belangrijk voor je bedrijf want ze dragen bij tot een positief en professioneel imago. Bij mij kan je terecht voor de creatie van teksten en content in het Nederlands, bijvoorbeeld een advertentie, flyer, brochure, slogan, mailing, persbericht, noem maar op. Sterke teksten nodig voor je website, blog of social media? Eén adres: Text Fairy!

Redactie & journalistiek

Een artikel of reportage schrijven: da’s volledig mijn ding! Ik doe interviews (face-to-face of telefonisch) of ik schrijf op basis van mijn eigen research. Ik ben van alle alle markten thuis en ik werk me vlot (én graag!) in in een bepaald thema. Contacteer me gerust als je een vraag hebt! Mijn specialiteiten? Ik heb veel ervaring met schrijven over sport, gezondheid, voeding, literatuur en lifestyle in ’t algemeen. Het zijn ook mijn persoonlijke passies! Maar ik sta voor (bijna) alles open en heb een zeer breed interesseveld. ‘Altijd blijven bijleren’ is niet voor niks een van mijn vele levensmotto’s!

Wist je trouwens dat ik mijn eigen boek geschreven heb? ‘Go Run’ (Uitgeverij Lannoo, 2019) is een – al zeg ik het zelf – superleuk en boeiend hardloopboek, gebaseerd op mijn eigen loopervaringen en -avonturen (dat zijn er heel wat!) en aangevuld met waardevolle tips en adviezen van experts (op vlak van training, voeding, blessures etc). Ik ben er ongelofelijk trots op en het kriebelt enorm om een tweede boek te schrijven… Wordt ongetwijfeld vervolgd want als ik iets in mijn hoofd heb, mag je ervan uitgaan dat ik het ooit wel eens zal doen!

Eindredactie & revisie

Heb je zelf een tekst geschreven en wil je hem laten nalezen door een professional om zeker te zijn dat alles correct is? Groot gelijk! Je kan een beroep doen op mijn writing skills voor de revisie van al je teksten in het Nederlands en Engels. Zo ben je 100% zeker dat je beschikt over een vlotte, foutloze tekst! Revisie van teksten in elke andere taal is ook mogelijk. Hiervoor werk ik samen met een netwerk van native speakers, die stuk voor stuk top zijn in hun vak. 

 

Vertalingen

Ook vertalingen neem ik met plezier voor mijn rekening. Vertalingen van het Engels naar het Nederlands doe ik zelf. Voor alle andere talen en combinaties werk ik samen met een netwerk van native speakers. Zo kan ik altijd topkwaliteit afleveren!

Interesse om met mij samen te werken? Laat iets van je horen en ik help je heel graag verder!