Zo’n ‘text fairy’, wat doet dat eigenlijk?

Copywriting & content creation

Goede teksten zijn belangrijk voor je bedrijf want ze dragen bij tot een positief imago. Bij mij kan je terecht voor de creatie van al je teksten en content in het Nederlands en het Engels, bijvoorbeeld een advertentie, brochure, slogan, mailing of persbericht. Sterke teksten nodig voor je website, blog of social media? Eén adres: Text Fairy!

Redactie & journalistiek

Een artikel of reportage schrijven: da’s volledig mijn ding! Ik doe interviews (face-to-face of telefonisch) of schrijf op basis van eigen research. Ik ben van alle alle markten thuis en kan me vlot inwerken in een bepaald thema. Contacteer me gerust als je een vraag hebt! Mijn specialiteiten? Sport, gezondheid, voeding, literatuur en lifestyle zijn ook mijn persoonlijke passies.

Eindredactie & revisie

Heb je zelf een tekst geschreven en wil je hem laten nalezen door een professional om zeker te zijn dat alles correct is? Dan kan je een beroep doen op mijn writing skills voor de revisie van al je teksten in het Nederlands en Engels. Zo ben je 100% zeker dat je beschikt over een vlotte, foutloze tekst! Revisie van teksten in elke andere taal is eveneens mogelijk. Hiervoor werk ik samen met een netwerk van native speakers.

Vertalingen

Ook vertalingen neem ik met veel plezier voor mijn rekening. Vertalingen van het Engels naar het Nederlands (en omgekeerd) doe ik zelf. Voor alle andere talen werk ik samen met een netwerk van native speakers. Zo kan ik altijd topkwaliteit afleveren!

Interesse om met mij samen te werken? Laat iets van je horen en ik zal je met plezier én met de glimlach helpen!