Text Fairy in het Joe-Netwerk!

Vandaag mocht ik het eens uitleggen op de nationale radio…

Mijn vaste vertaalpartner Herman van Alta Verba (een echte kei in zijn vak en nog eens superympathiek ook!) gaf mij het ‘stokje’ door van het Joe-Netwerk. In het ochtendprogramma van Alexandra Potvin vertelde ik (zéér enthousiast, volgens velen…) waarmee ik mij als ‘tekstenfee’ zoal bezig houd. Ik mocht ook 3 plaatjes kiezen uit de Joe-playlist uit de jaren ’80, ’90 en 2000.

Als je het gemist hebt en toch benieuwd bent naar wat ik allemaal te vertellen had, dan kan je het hieronder herbeluisteren!

 

Ik gaf de fakkel door aan Harold van Light Consult, een van mijn klanten. Ik bewonder Harold om zijn enthousiasme en de lumineuze ideeën die hij altijd heeft. En ook zijn gevoel voor humor mag ik zeker niet vergeten te vermelden! 🙂

10 tips voor wervende webcopy

Veel van mijn klanten doen een beroep op mij voor hun webteksten. Webcopy moet to the point en krachtig zijn want je hebt eigenlijk slechts een drietal seconden om de aandacht van de bezoeker te trekken (da’s niet veel hé!). Om sterke webteksten te schrijven, moet je enkele “kneepjes van het vak” onder de knie hebben. Text Fairy deelt haar tien tips uit voor wervende webcopy!

10 tips voor sterke webteksten.jpg

Lees verder