It’s time to go run again!

We hebben véél te lang niet samen kunnen lopen door je-weet-wel-wat. Ik loop graag alleen maar ik heb dat groepsgevoel echt ontzettend gemist het laatste anderhalf jaar. Ik ben zó blij dat er weer loopwedstrijdjes zijn om naar uit te kijken, dat we opnieuw kunnen trainen met een doel voor ogen, en dat we elkaar binnenkort hopelijk eens tegen het lijf zullen lopen op een running event. Aan de start, onderweg, aan de finish, of aan de bar achteraf!

Om te vieren dat we weer ‘mogen’, organiseer ik GO RUN AGAIN op 30/11 in Gent. Van start-to-runners tot doorwinterde lopers, ja zelfs mensen die uit pure miserie zijn beginnen padellen tijdens de pandemie: iedereen is van harte welkom! 

Mijn boek GO RUN wordt volgende maand trouwens 2 jaar dus dat is nog een extra reden om te vieren! Zeker omdat de eerste verjaardag in mineur verlopen is door de coronamaatregelen toen…

Naast mezelf zullen er verschillende experts aanwezig zijn op vlak van training, voeding, verzorging etc. De komende weken laat ik op mijn Facebook en Instagram weten wie dat zijn dus hou het in zeker de gaten! Het wordt sowieso een gezellige avond om bij te leren, elkaar terug te zien en nieuwe mensen te leren kennen.

Alle praktische info vind je in de uitnodiging hieronder.

BELANGRIJK:

Het aantal plaatsen is beperkt dus wacht niet te lang om je in te schrijven. Dat kan je doen door als de bliksem een (lief) mailtje te sturen naar josefien@textfairy.be 💌

Ook met al je vragen over dit event kan je uiteraard bij mij terecht!

Nog één iets: door te komen kan je ook het goede doel steunen, want ik organiseer een tombola met mooie prijzen ten voordele van Een Hart Voor Vluchtelingen ❤️

Hopelijk tot dan!

go run again

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: