Text Fairy in het Joe-Netwerk!

Vandaag mocht ik het eens uitleggen op de nationale radio…

Mijn vaste vertaalpartner Herman van Alta Verba (een echte kei in zijn vak en nog eens superympathiek ook!) gaf mij het ‘stokje’ door van het Joe-Netwerk. In het ochtendprogramma van Alexandra Potvin vertelde ik (zéér enthousiast, volgens velen…) waarmee ik mij als ’tekstenfee’ zoal bezig houd. Ik mocht ook 3 plaatjes kiezen uit de Joe-playlist uit de jaren ’80, ’90 en 2000.

Als je het gemist hebt en toch benieuwd bent naar wat ik allemaal te vertellen had, dan kan je het hieronder herbeluisteren!

 

Ik gaf de fakkel door aan Harold van Light Consult, een van mijn klanten. Ik bewonder Harold om zijn enthousiasme en de lumineuze ideeën die hij altijd heeft. En ook zijn gevoel voor humor mag ik zeker niet vergeten te vermelden! 🙂

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: