Tags

, ,

Ik zag de laatste dagen bij veel bloggers deze leuke tag passeren, bijvoorbeeld bij Kelly, Joni en Talitha. Ik neem hem graag over, ’t is een leuke manier om je wat meer te vertellen over mezelf!


10 DINGEN OVER MEZELF
copywriter – boekenwurm – loopverslaafd – perfectionistische controlefreak – gedreven – down to earth – it’s not a diet, it’s a lifestyle – zomermens – vrijheid blijheid – altijd bezig


9 DINGEN DIE IK LEUK VIND
de dag plukken – de zee zien, horen en ruiken – zon zon zon op alle mogelijke manieren – wandelen in de bergen – een boek dat me volledig meesleept – mijn kersenpitkussentje (incl. de muffe geur die erin hangt) 


8 DINGEN DIE IK NIET LEUK VIND 
verkleumde vingers – regen – zure en zagende mensen – racisme en onverdraagzaamheid – gaan tanken (en gegarandeerd met stinkpollen het tankstation verlaten) – binnen zitten als buiten de zon schijnt – tandartsen – ramen wassen


7 PLEKKEN WAAR IK GRAAG BEN
bij mijn mama thuis – aan mijn bureau – aan de zee – overal waar het zonneke schijnt – mijn geliefd gent – in mijn auto met de radio vollen bak aan – ergens aan het lopen


6 MANIEREN OM MIJN HART TE WINNEN
mij respecteren zoals ik ben – gedreven zijn met een duidelijk doel in het leven – een open geest hebben – positief denken en kunnen relativeren – liever af en toe een bloemeke of iets kleins dan grote dure cadeaus voor mij kopen – mij inspireren en motiveren
5 PLAATSEN WAAR IK NOG TERUG HEEN WIL
Opnieuw: Los Angeles – Yellowstone National Park – San Francisco 
Voor het eerst: Ijsland – Zuid-Afrika


4 DINGEN WAAR IK NIET ZONDER KAN
mijn loopschoenen – gezond eten – af en toe een beetje zon – een douche om de dag goed te starten 


3 LIEVELINGSLIEDJES
Mr. Brightside (The Killers) – Everybody’s Free (Baz Luhrmann) – Runaway (Galantis)


2 WENSEN
voor altijd gezond, fit en energiek (zowel ikzelf als de mensen die ik graag zie) – een beetje minder gejaagd leven en een beetje meer rust vinden


1 LAATSTE WOORD
Het zijn er 2: wear sunscreen (en klik eens door ook, ’t is de moeite)


Doe je ook mee? Laat het maar weten in de comments hieronder en dan kom ik zeker lezen!


Love, Josie xo