Tags

, ,

Misschien hebben jullie het al ergens zien circuleren: eerder deze week lanceerde ik mijn nieuw logo van mijn bedrijf Text Fairy. Mijn nieuwe stijl weerspiegelt volledig wie ik ben en hoe ik werk: ik sta voor professionele en nauwkeurige dienstverlening met een speels kantje. Ik ben trots op mezelf, ik durf daar sans gêne voor uitkomen… Waarom zou ik niét fier mogen zijn op wie ik ben en wat ik doe?

Naast hetgeen ik al verwezenlijkt heb met Text Fairy ben ik op nog zoveel meer trots. Ik ben een goeie mama voor Emil; ik ben fier op mijn pientere, gevatte en superlieve zoon. Ik ben een zorgzame, berekenbare partner voor Pieterjan en een bekommerde (schoon)dochter en (schoon)zus. Ik vind mezelf ook een lieve vriendin, die altijd klaarstaat. 


Uiteraard heb ik gebreken. Ik heb er heel wat en ik probeer eraan te werken – al is dat niet zo eenvoudig. Maar het feit dat ik tekortkomingen heb, maakt me niet minder blij met wie ik ben en met hetgeen ik wél goed doe. Ik ben gewoon blij met wie ik ben. Ik ben een 33-jarige zelfstandige, ondernemende en onafhankelijke jonge vrouw. Ik ben creatief, kan goed mijn plan trekken en heb een open blik op alles rondom mij en de wereld. Een ambitieuze doorzetter, geen opgever: yeah that’s me


Ik merk dat veel mensen wél tal van complexen hebben en onzeker zijn over zichzelf. Ik vind dat jammer. Trots zijn op wie je bent staat heus niet gelijk aan een dikkenek hebben en naast je schoenen lopen. Ik vind mezelf verre van de beste en de mooiste en de leukste en weet ik wat nog allemaal – anderen zijn veel beter dan mij op veel vlakken. Maar ik ben wie ik ben en dat is prima zo. Be yourself, everybody else is already taken vind ik zodanig inspirerende woorden dat ik ze liet drukken op het kaartje ter aankondiging van mijn nieuw logo.Ik koester mijn eigenheid en draag ze daarom met veel trots rond mijn pols. Ik liet onlangs een gepersonaliseerd armbandje maken bij Elle et Moi, het juwelenlabel van ontwerpster Joke VantommeIk ben geen ketting- of oorbellenmadam (met uitzondering van mijn I love running halskettinkje). Geef mij maar een fijn armbandje, het liefst zo eenvoudig mogelijk. Want ja, zo ben ik. Joke, die ik ken via een ex-collega, maakt zeer fijne, simpele juweeltjes en daar ben ik fan van. Haar slogan “Made with a little magic” past trouwens perfect bij Text Fairy! Ga zeker eens kijken op haar website.
Ik kon er natuurlijk ook de naam van Emil of Pieterjan op laten zetten hebben, maar eerlijk? Ik vond Josie de enige 100% gepaste gravering… Het is subtiel en niet overheersend, just the way I like it!
Ik heb leuk nieuws want jij kan ook een gepersonaliseerd juweel winnen van Elle et Moi!
Laat me gewoon weten waarom jij trots bent op jezef en dan pikt een onschuldige hand er de winnaar uit. Die mag zelf een gepersonaliseerd juweeltje bestellen bij Elle et Moi!


Je kan meedoen tot en met 25 januari om 18u. De winnaar wordt bekendgemaakt op 27 januari op mijn Facebookpagina. Veel succes!


Trouwens, mijn 2 andere armbandjes zijn van Madame Bovary en kreeg ik van ijn schoonbroer en -zus voor kerst. Ook mooi hé!?


Love, Josie xo