Tags

,

Zoals jullie al konden lezen, ben ik heel blij met mijn nieuw logo. Ik ben trots omdat het volledig weerspiegelt wie ik ben en waarvoor ik sta als Text Fairy: professionele, snelle en nauwkeurige dienstverlening met een speels kantje. Vandaar de combinatie van een strak en eenvoudig logo in frisse kleuren met een spitsvondig accent, namelijk de pen en het sterretje. Ik wilde mijn nieuwe stijl graag op gepaste wijze presenteren aan mijn klanten, prospecten, leveranciers en andere partners…

postkaart-text-fairy-3

Lang heb ik niet moeten nadenken over hoe ik dit zou aanpakken. Ik ben een fervent verzamelaar van postkaartjes met inspirerende quotes erop. Boven mijn bureau heb ik een soort wall of fame gemaakt van mijn leukste, meest motiverende kaartjes (een beetje klungelig met washi-tape, ook dat is mijn eigen stijl). Dus ik dacht: waarom niet zelf een postkaartje maken voor mijn eigen contacten? Misschien inspireert het hen wel en hangen ze het aan hun eigen muur of whiteboard? Of stoppen ze het in hun agenda of een goed boek dat ze aan het lezen zijn?

postkaart-text-fairy-1

Be yourself, everyone else is already taken vind ik een hele mooie wijsheid. Ze past uiteraard perfect bij mijn nieuw logo en stijl. Ik ben nu bijna 3 jaar bezig als Text Fairy en ik heb intussen mijn eigen manier van werken en van omgaan met klanten ontwikkeld. En ik durf zeggen dat die aanpak succesvol is. Ik ben trots op wie ik ben als Text Fairy en ik vind dat iedereen trots zou moeten zijn op zichzelf.

postkaart-text-fairy-2

Het postkaartje is, net zoals mijn logo en huisstijl, een geslaagde samenwerking met de heren van Studio Engarde. Gepersonaliseerde postzegels (met de pen erop) maakten het helemaal af – helaas ben ik vergeten hiervan een foto te nemen…

Ik kreeg al veel leuke reacties van mijn contacten en dat doet me plezier. Ik kan alleen maar hopen dat ze het kaartje een mooie plaats geven en dat ze de wijze woorden die erop staan altijd goed onthouden!

Josefien