Tags

Text Fairy proudly presents: een fonkelnieuw logo en huisstijl! Text Fairy bestaat nu bijna drie jaar en ik heb intussen een specifieke aanpak en manier van werken ontwikkeld. Mijn klantenbestand breidt zich gestaag uit en ik schrijf erop los, maar van een hoogsteigen logo was nog geen sprake. Echt professioneel vond ik dat niet dus het was hoog tijd om daar verandering in te brengen…

text-fairy-met-baseline

Daarom sloeg ik de handen in elkaar met de getalenteerde mannen van Studio Engarde, drie fijne ex-collega’s van me die samen een grafisch bureau hebben opgericht. Uiteraard wist ik héél goed wat ik wilde. Bovendien kennen Bert, Nick en Philippe me goed dus ik had er het volste vertrouwen in. Ik wilde graag een clean logo en een strakke stijl – ik hou van eenvoud – maar toch met een speelse twist. Zo ben ik en ik wil dat mijn nieuwe stijl 100% bij me past.

Het nieuwe Text Fairy logo weerspiegelt volledig waarvoor ik sta: copywriting met veel drive, passie én een vleugje magie. Het grafisch element van de pen en het puntje/sterretje erboven zijn kleine accenten die het beeldmerk mijns inziens volledig “af” maken.

text-fairy-icoon

Kortom: dezelfde goede tekstenfee in een fonkelnieuw kleedje met veel goesting om nog betere teksten te schrijven!

Mijn klanten, prospecten en partners zullen vandaag fijne post ontvangen ter aankondiging van Text Fairy new style. Ik ga niet verklappen wat het is (surprise!), enkel dat het iets is waarvan ik vurig hoop dat ze het zullen bijhouden of aan hun muur zullen hangen als inspiratie… Wil je ook graag iets leuks van Text Fairy in je brievenbus vinden? Geef me dan gerust je adres door en dan zet ik mijn trouwe postduif in actie! 

Hopelijk vinden jullie mijn nieuwe stijl leuk! Laat me maar weten wat je ervan vindt. En als je interesse hebt om samen te werken met Text Fairy, ben je uiteraard ook meer dan welkom! 

Groetjes, Josefien