Een nieuwe editie van Running.be

Zoals jullie wellicht weten (en anders weten jullie het nu) ben ik een fervent loopster en maak ik deel uit van de redactie van Vlaanderens leukste loopmagazine, Running.be. Voor het novembernummer ruilde ik mijn loopoutfit even in voor een koksmuts én verdiepte ik me in de fashion trends voor dit najaar!

running-be-magazine

Wat eet je ’s middags als je ’s avonds gaat lopen? Iedereen met een beetje gezond verstand weet dat je dan best geen pak friet met mayonaise naar binnen speelt bij de lunch of dat een coupe brésilienne als vieruurtje je loopprestaties niet gunstig beïnvloedt. Wat moet je ’s middags dan wél eten? Ik ruilde mijn loopoutfit in voor een keukenschort en dook achter de kookpotten samen met de voedingsdeskundigen van Energy Lab. Het resultaat kan je hier lezen.

Eten en drinken tijdens het lopen is nog zo’n moeilijke. Moet je überhaupt iets eten en/of drinken en zo ja, wat en wanneer? Je leest het antwoord hier!

Naast lopen ben ik ook erg geïnteresseerd in mode. Het was dan ook een plezier om me voor het nieuwe nummer van Running.be te verdiepen in de najaarstrends op vlak van loopmode. Met de juiste loopoutfit vermijd elke loper dat zijn/haar loopmotivatie binnenkort onder het vriespunt zakt! Wat je je daarvoor precies moet aanschaffen, lees je hier.

Je kan natuurlijk ook gewoon het magazine gaan kopen in de krantenwinkel want het staat boordevol andere boeiende en sportieve artikels: een terugblik op de Disneyland Half Marathon, een vooruitblik op de Havenloop van Zeebrugge (hieraan neem ik zelf ook deel op 20/11), een interview met de lopende CEO Van Volvo België,…

Veel leesplezier!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: