Wat draag je deze winter op kantoor?

Nu het kouder wordt en we massaal onze najaarsgarderobe van onder het stof halen – of gewoon een nieuwe gaan shoppen, véél leuker – is het goed om stil te staan bij wat we op kantoor kunnen dragen. Want ripped jeans, sportieve sweaters en coole sneakers mogen nog zo hot & happening zijn, je kan er niet bepaald mee ten kantore verschijnen…

Blog mode.jpg

Speciaal voor de lezers van het online assistant platform Assistant Plus heb ik een stapel fashion magazines verslonden om hen tips te geven voor office-proof outfits deze herfst en winter. De algemene teneur in de mode is soberheid, opgesmukt met leuke details zoals een opvallende kleur, print of materiaal. Daar hou ik zelf wel van!

Je kan alle tips hier lezen. Nu heb je geen excuses meer om niét fashionable ten kantore te verschijnen dit najaar !

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: