Tags

,

Vanaf vandaag tot en met zaterdag 5 november is het Dag van de Webshop. Voor de zesde keer op rij verrassen een aantal geweldige Belgische webshops met allerlei mooie voordelen en leuke acties. Het is de ideale kans om nieuwe shops te leren kennen en al dan niet je portemonnee te martelen 😉 Speciaal voor deze gelegenheid zet ik graag mijn favoriete webshops op een rijtje!


Ik shop vandaag veel minder online dan vroeger. Ik weet niet precies hoe het komt, ik ben gewoon een beetje gematigder geworden en misschien ga ik vandaag wel bewuster om met mijn centen. Hetgeen ik online koop, is vooral praktisch en functioneel. Kleding koop ik zelden tot nooit online omdat ik dat liever eens pas en voel. In deze online walhalla’s vertoef ik wél heel vaak:


COLLECT & GO
Misschien niet echt een typische “webshop” maar wel een verdraaid handige oplossing die ik niet meer kan missen! Ik kom nog zelden in de “echte” Colruyt sinds ik elke week van Collect & Go doe. Mijn boodschappen staan netjes voor me klaar op het afgesproken tijdstip, ik verlies geen tijd en bovendien word ik in de winkel minder getriggerd tot impulsaankopen. Een enorm gemak!
www.collectandgo.be


COOLBLUE
Af en toe heb ik eens een accessoire nodig voor mijn laptop of smartphone of andere geeky stuff, zoals eerder deze week een nieuwe laadkabel voor mijn Garmin-sporthorloge. Daarvoor is er volgens mij geen beter online adres dan Coolblue. Heel eenvoudig te bestellen en supersnel geleverd: meer moet dat voor mij echt niet zijn. 
www.coolblue.be


WANDER & CO
Zalige webshop boordevol leuke hebbedingen voor mezelf en voor toffe cadeautjes. Interieurspullen, kaartjes, babycadeautjes, boeken, stationary,… Liesbeth heeft een neus voor hippe spulletjes en dat is de reden waarom ik zo graag grasduin in haar online paradijs. Ik kocht er bijvoorbeeld mijn Liv Planner, die ik niet meer kan missen om al mijn to do’s en gedachten te ordenen. En hij is gewoon ook zo mooi!
www.wanderandco.com


APOTHEEK ONLINE
Ik schreef onlangs dat ik veel van mijn beautyproducten online koop. Bij Apotheek Online is er een zeer ruim gamma, vind ik makkelijk wat ik nodig heb én de producten worden snel geleverd. Vrijdag bestelde ik nog stabiliserende shampoo en herstellende conditioner van het biologische merk Weleda (zeer mild en lief voor de hoofdhuid!) en gisteren kon ik er mijn haar al mee wassen! 
www.apotheek-online.be


KAART BLANCHE
Ik heb een zwak voor originele postkaartjes met leuke quotes. Daarom vind ik Kaart Blanche zo’n leuke webshop (en een toffe naam ook!). Je vindt er een leuk aanbod aan grappige kaartjes waarmee je vast en zeker verrassend uit de hoek komt. Ik heb al meermaals het shit just got real kaartje vertuurd naar kersverse ouders en ik heb er al veel lof mee geoogst 🙂
www.kaartblanche.com


JUNIQE
“Art is everywhere” is de slogan van webshop Juniqe. Hier kom ik graag voor sweaters met leuke quotes erop – zoals mijn Young Wild & Freelance trui – of voor kussenslopen. In mijn zetel heb ik een exemplaar liggen met daarop de quote Enjoy the little things, die ik kocht bij Juniqe. Die moést ik gewoon kopen 🙂 Echt een hele leuke winkel maar let op: ik ben niét verantwoordelijk voor hoge VISA-rekeningen 😉
www.juniqe.com


BOL.COM
Ik vraag mij af of er mensen zijn die niét bij Bol winkelen… Ik ga niet zeggen dat ik er dagelijks of wekelijks bestel, maar heel vaak koop ik er boeken of speelgoed. Ik ben er ook vaste klant tijdens de kerstperiode, want dan begeef ik mij niet graag in de overcrowded winkelstraten. Ik vind dat ze altijd snel leveren en als er iets misloopt – wat ik vorig jaar helaas voorhad tijdens de kerstdagen – is de klantendienst erg vlot bereikbaar en wordt er snel een passende oplossing gezocht. Dat vind ik heel belangrijk!
www.bol.com


SO BAGGY
Voor leuke handtassen en accessoires (portefeuilles, gsm-hoezen) vind ik altijd mijn goesting bij So Baggy. Ik ken Kel & Christopher persoonlijk – en dat zijn echt twee kanjers! – maar los daarvan runnen ze hun e-shop gewoon supergoed en met heel veel kennis van zaken. De producten worden altijd geleverd met net dat tikkeltje meer: een persoonlijke boodschap, een kleine extra attentie,… Extraatjes waarmee ze het verschil maken! Onlangs kocht ik dit nieuw daim tasje van Pieces en een classy Burkely portefeuille…
www.sobaggy.be


Wat zijn jullie favoriete webshops? Ik ben benieuwd!


Love, Josie xo


Deze post is niet gesponsord. Al mijn favorieten zijn mijn persoonlijke keuzes.