Nieuwe website voor interieurarchitect Shanaz Razik

Als interieurarchitect komt Shanaz Razik dagelijks in contact met klanten die hun woning willen inrichten of hun interieur willen vernieuwen. Ook haar eigen website www.shanazrazik.com was aan een grondige opfrisbeurt toe.

shanaz-razik-interieurarchitect
Shanaz Razik draagt een systematische en resultaatgerichte aanpak van al haar interieurprojecten erg hoog in het vaandel. Ze wil klanten een buitengewone service bieden, met oog voor álle details. Vroeger kwam dit verhaal niet voldoende aan bod op haar site. Ze deed een beroep op Text Fairy om de teksten van haar website aan te passen zodat ze voortaan de juiste boodschap zouden uitdragen.

Het resultaat: vandaag weerspiegelt de vernieuwde website www.shanazrazik.com waar ze als binnenhuisarchitect voor staat: zorgeloos en zonder stress (ver)bouwen en renoveren.

Ook het overzicht van haar projecten werd in een nieuw kleedje gestoken en is volledig up-to-date. Op haar blog houdt Shanaz je op de hoogte van haar aanpak bij een bepaald project en van allerlei nieuwigheden in de interieursector.

Naast web copywriting besteedde Text Fairy ook veel aandacht aan SEO en het verwerken van de juiste keywords in de website. Op die manier komen mensen die hun interieur willen vernieuwen vlot bij de juiste partner terecht… Shanaz Razik!

www.shanazrazik.com

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: