Elke dag superfood

Om mijn job als freelance copywriter en content creator goed te kunnen uitoefenen, heb ik gezonde voeding nodig. Het is lekker en ik vind het belangrijk om goed voor mezelf te zorgen. Ik eet meestal vegetarisch en kies zoveel mogelijk voor plantaardige, pure voedingsmiddelen. Voor Assistant Plus schreef ik onlangs een blog over superfoods.

Superfood blog

Op mijn dagelijks menu spelen groenten, fruit, granen en noten de hoofdrol. Ik drink veel water, geen frisdrank en weinig tot geen alcohol. Uiteraard zondig ik af en toe – het draait gewoon om het juiste evenwicht vinden. Op mijn blog kan je lezen dat ik graag eens experimenteer met superfoods. Dit zijn hoogwaardige, onbewerkte voedingsmiddelen rijk aan essentiële voedingsstoffen. Ze zorgen voor meer vitaliteit, versterken je immuunsysteem, zuiveren je lichaam, verhogen de productie van serotonine waardoor je positiever naar het leven gaat kijken, en zijn gewoon ook lekker!

Assistant Plus is een online community voor assistants die elke dag met hart en ziel hun job uitoefenen. Deze mensen hebben alle baat bij gezonde voeding die hen veel power en positieve vibes geeft. Daarom schreef ik voor hen een blog over superfoods. Er zijn immers zoveel verschillende soorten op de markt. Ik somde enkele tips op om superfoods op allerlei manieren te verwerken in je dagelijks menu.

Wil je ook bloggen met je bedrijf maar weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Geen nood, Text Fairy staat voor je klaar! Blogging is my middle name: ik schrijf met veel plezier al je blogs! Geef me gerust een seintje en dan kijk ik hoe ik je kan helpen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: