De ideale loopzomer

Ik ben een regelrechte running junkie. Voor wie mijn persoonlijke blog een beetje volgt, is dat al lang geen geheim meer. Ik vind het dan ook heel leuk dat ik sinds kort deel uitmaak van het redactieteam van Running.be magazine, hét lijfblad van de Vlaamse loper. Hier kan ik mijn writing skills combineren met mijn passie voor lopen: heerlijk toch?

Running.be

Voor het zomernummer van Running.be, dat vanaf 23 juni in de winkel ligt, schreef ik een artikel over de ideale loopzomer. Lopen in het mooie weer is heel leuk maar er zijn toch een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Welke kleding draag je best? Wat moet je eten en hoeveel moet je drinken? Wanneer is het beste tijdstip om te gaan lopen en wat is de beste omgeving? Ik schreef er een overzichtelijk, superhandig artikel over. Een handige leidraad richting de perfecte loopzomer!

Running.be

Als je het wil lezen, ga dan vanaf morgen als de bliksem naar de krantenwinkel. Wie weet kan het artikel je wel inspireren en motiveren om de hele zomer lang lekker te blijven lopen. Zo kan je het najaar nadien in topvorm starten!

Je kan het ook downloaden via Blendle.

Intussen ben ik al volop bezig met research voor het septembernummer van Running.be. Maar daarover ga ik voorlopig nog niks vertellen… I’ll keep you posted! 🙂

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: