Er was eens…

Er was eens, niet zo ver van hier, een ondernemende bedrijfsleider die een knap verhaal met de wereld wilde delen. Hij zat met de handen in het haar want hij wist niet hoe hij dit mooi kon verwoorden, laat staan dat hij er de tijd voor had. Hij was ten einde raad…

Er was eens

Op een mooie dag kwam een goede fee aangevlogen in zijn bedrijf. Met haar toverstaf maakte de goedlachse en enthousiaste taalvirtuose, die zichzelf Text Fairy noemde, pareltjes van al zijn teksten: advertenties, blogs, brochures, persberichten, SEO, social media copy, uitnodigingen, verslagen, vertalingen, webteksten,… Text Fairy toverde wonderbaarlijk in het Nederlands, Engels en Frans.

Door haar snelheid, flexibiliteit en deskundigheid verliep de samenwerking met de bedrijfsleider erg voorspoedig. Zijn onderneming kende een groot succes, en hij werkte nog lang en gelukkig samen met Text Fairy.

Dit mooie verhaaltje is uit… Maar wil je nog meer fijne sprookjes lezen? Kijk dan snel hier!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: