Summer in the City met Assistant Plus!

Ik ben een echte zomermens. Jij ook? Misschien komt het omdat ik in augustus geboren ben tijdens een hittegolf, maar in de zomer herleef ik altijd en ben ik nog zoveel blijer dan anders. De zomermaanden zijn voor mij het uitgelezen moment om op verkenning te gaan in een stad en er nieuwe plekjes te ontdekken, zowel op cultureel vlak als op gebied van eten en drinken.

Summer in the city

Het liefst van al doe ik dat in de zon natuurlijk, maar ook bij minder mooi weer hebben onze steden erg veel te bieden. Voor Assistant Plus maakte ik een overzicht van mijn favoriete hotspots in Brugge, Antwerpen, Gent, Brussel, Hasselt, Leuven, Mechelen, Luik en Namen. Het is een mix van plekjes die ik zelf al bezocht heb en van adresjes die ik graag nog wil ontdekken. Je kan het artikel hier lezen: http://goo.gl/O3gKT5

Text Fairy wenst je een superdeluxe zomer toe! Uiteraard sta ik tijdens de zomermaanden steeds ter beschikking om het mooie weer te maken 🙂

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: