Webteksten voor Nicolaes & Verhille

Nicolaes & Verhille is een onafhankelijk verzekeringskantoor dat zich richt naar particulieren en zelfstandige ondernemers, verenigingen en KMO’s. Persoonlijke service, vertrouwen en onafhankelijkheid zijn al meer dan 30 jaar de sleutelwoorden in het kantoor.

Verzekeringen

Onlangs maakte Nicolaes & Verhille een nieuwe website. De oude site was namelijk aan een grondige opfrissing toe. Ze klopten aan bij Text Fairy voor het schrijven van alle webteksten. Het resultaat is te zien op www.nicolaesverhille.be. Hier kan de bezoeker kennismaken met het kantoor, leert hij meer over de diverse producten en oplossingen en kan hij eenvoudig contact opnemen.

Vind je het ook tijd om je website vernieuwen en te voorzien van frisse, vlotte teksten? Contacteer me!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: