Artikel over zelfvoorziende gebouwen voor Joppo

Joppo is een jobplatform dat vacatures bundelt van bedrijven die een positieve impact maken. Denk maar aan ondernemingen die actief zijn in de zorgsector, groene energie, waterzuivering, burgerdiensten en dergelijke meer. Op het jobboard worden de vacatures gepubliceerd en daarnaast worden ook de bedrijven in de kijker gezet op de blog. Joppo werkt samen met Text Fairy voor het schrijven van deze buzz-creating teksten.

Sustainer Homes

Mijn eerste artikel ging over Sustainer Homes, een innovatieve Nederlandse startup die zelfvoorzienende huizen en kantoren bouwt. Deze hebben geen enkele nutsaansluiting nodig en staan volledig zelf in voor waterfiltratie, warmtevoorziening en energieproductie. Een bijzonder interessant concept waar ik me graag in verdiept heb! Neem zeker een kijkje op joppo.org.

Wil je ook graag buzz creëren met goeie content? Laat Text Fairy je dan helpen!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: