Engelse webteksten voor Little Black Bike

Little Black Bike brengt verfijnde fietsoutfits, ontworpen voor en door vrouwen met gevoel voor mode. De missie van Little Black Bike is eenvoudig: fietsende vrouwen laten stralen. Van top tot teen. Want als je goed in je vel aan je tocht begint, is de helft van de rit al gewonnen, toch?

Little-Black-Bike_Charming-Charlotte

Little Black Bike is het “kindje” van Angélique Dupré, de ondernemende lady die ook al Ladies Fun Sports oprichtte. Angélique deed een beroep op Text Fairy voor de vertaling van haar webteksten naar het Engels. Sportief als ik ben, zette ik maar al te graag mee mijn schouders onder dit leuke project! Neem zeker een kijkje op de website van Little Black Bike. Laat je inspireren door de verhalen van de vier LBB-vrouwen, en wie weet vind je er wel de fietsoutfit waar je al zo lang naar op zoek bent!

Ben je ook op zoek naar een sterke copywriter om je teksten te vertalen? Of heb je nood aan verse content tout court, voor online of offline? Laat het me dan weten!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: