Blog over bloggen voor Assistant Plus

Voor Assistant Plus, de online community van uitzendconsulent Secretary Plus, schreef ik een blog over bloggen. Zoals jullie wellicht weten, ben ik naast freelance copywriter en content creator ook een gepassioneerd blogster.

Blog over bloggen voor Assistant Plus

Ik startte Josie’s Little Things een kleine 3 jaar geleden op. Bloggen betekent ongetwijfeld een enorme verrijking voor mijn leven. Ik merk dat steeds meer mensen een blog willen beginnen en dat ze met een aantal vragen of twijfels zitten. Daarom geef ik in deze blog enkele tips en som ik de voordelen van bloggen op.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen om zelf aan een blog te beginnen? Wil je me graag inschakelen om samen te werken aan een blog of een ander uitdagend copyproject? Contacteer me gerust!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: