My week in pictures

Een week die stilaan op z’n einde loopt, dat staat hier
synoniem voor een weekoverzichtje aan de hand van foto’s!Zondagnamiddag was het niet zo mooi weer, ideaal dus om
gezellig binnen te blijven en
gezelschapsspelletjes
te spelen. Emil kreeg voor zijn verjaardag een aantal spelletjes, waaronder dat
van de
Bonte Ballonnen van Nijntje. Het is
niet zo ingewikkeld dus geschikt voor een 3-jarige, al hanteert die van mij
soms wel zijn eigen speciale spelregels. Het komt er dan op aan je daar niet te
veel vragen bij te stellen en hem gewoon te volgen in zijn reglement 😉 Ik
vind het de max om met hem te spelen omdat hij er telkens
helemaal in opgaat, met veel “yesssss” geroep en high fives als het spelgeluk aan zijn zijde staat. En dat is meestal het geval, want ik moet eerlijk bekennen dat ik hem vaak laat winnen om
pruillippen en geweeklaag te vermijden 🙂
 De spelletjes gaan zeker mee op skireis binnenkort! We hebben ook een Memory-spel van Jules gekregen (ja,
dé Jules die alle kleuterouders zeker al eens op logement gekregen hebben). Dat
is nog een beetje moeilijk maar ik vind het leuk om te zien hoe hij bij elke
speelbeurt het spel steeds beter begrijpt.
Maandag ontving ik een heel leuk verrassingspakket van Eucerin ter ere van de 30ste verjaardag
van het dermo-cosmetisch merk in België. Ik was superblij met de tas
vol verzorgingsspullen
: hyaluron-filler dag- en nachtcrème, pH5 douche-olie en body lotion en een spuitbus “sun brume” om zonnecrème te vernevelen (gaat zeker mee op skireis!). Kers op de taart was een gepersonaliseerde chocoladecupcake – eigenlijk te mooi om op te eten! Een bommetje ook, maar ik ga zondag 20K lopen dus dan is dat meteen gecompenseerd 🙂 Eucerin is een merk waar
ik een boontje voor heb omdat ze producten maken die geschikt zijn voor de
gevoelige huid, de perfecte harmonie tussen cosmetica en wetenschap. Bovendien wordt er niet getest op dieren… Een pluspunt! Happy birthday, Eucerin!Ik was al een tijdje op zoek naar een leuke nieuwe theemok. Bij Wander & Co vond ik een exemplaar van Mr Wonderful dat me op het lijf geschreven is. Want blijven dromen, altijd proberen en nooit opgeven: dat is 100% hoe ik in het leven sta. Sindsdien smaken mijn tassen thee nog zoveel beter 🙂


Deze week hing de zon ’s morgens vaak erg laag. Het “klepke” van mijn voorruit volstond niet, dus ik moést wel mijn zonnebril tevoorschijn halen 🙂 Ik kreeg er een instant lentegevoel van! Ik ben nog steeds supercontent met mijn zonnebril die ik vorig jaar voor een spotprijsje op de kop tikte bij Het Paleis, en op de koop toe is hij groot genoeg om mijn wallen te camoufleren. Dus van mij mag de zon elke ochtend lekker laag hangen hoor 😉Selfies nemen met Emil, dat is iets wat ik heel vaak doe. Eerder deze week was Pieterjan vroeg vertrokken naar het werk, en voor ik Emil naar school bracht maakten we nog efkes een zotte foto van ons twee die ik vervolgens whatsappte. Ik veronderstel dat wij niet de enigen zijn die dat doen? Emil is het ondertussen gewend en poseert steeds gewillig mee. Duckfaces zijn intussen zijn specialiteit geworden, als staat “tong uitsteken” nog steeds met stip op de eerste plaats. Dan is mijn telefoonscherm altijd volledig natgespetterd 😉


Bijna tijd voor het weekend nu! Vanavond wordt een rustige vrijdagavond want mijn mama
gaat Emil halen op school en neemt hem dan mee naar haar thuis tot zaterdagavond.
Op die manier heeft ze wat quality time met haar kleinzoon, dat is voor hen
beiden heel leuk. Pieterjan en ik moeten niet weg vanavond, dus het wordt voor
ons een relaxed avondje thuis (lees: in de zetel, onder een dekentje, met “The
Voice” op tv, het moeten niet altijd feestjes en etentjes zijn) en voor we gaan
slapen zullen we dat momentje missen dat we samen nog eens in Emils kamer gaan
piepen en kijken hoe mooi onze kleine aap ligt te knorren 🙂Morgen gaan we trouwens onze nieuwe barkrukken van Normann
Copenhagen
halen die we een tijdje geleden besteld hebben in deze adembenemend mooie winkel in Brugge. We gaan
eindelijk aan ons kookeiland kunnen zitten, na anderhalf jaar in ons huis!
Pieterjan en ik zijn
allebei
mega-excited
om ze te gaan halen, ze zijn zo mooi en comfortabel… Ik heb zo’n voorgevoel dat we het hele
weekend aan ons kookeiland gaan zitten 🙂

Wat zijn jullie weekendplannen? Fijn weekend allemaal!

Love, Josie xo

6 gedachten over “My week in pictures

  1. Hier zijn we ook experts geworden in het sturen van selfies (altijd proppen, zo met vijf op zo'n klein fotootje ;-)) naar de Papa als die op een beurs staat of laat thuis is 😀 Prettig weekend!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: