2015 in 12 beelden

2015 zit er bijna op. Ik heb dit jaar weer gigantisch veel foto’s genomen, want zoals jullie weten ben ik een verwoed smartphonefotografe πŸ™‚ Mijn allerleukste/mooiste van 2015 eruit kiezen was niet eenvoudig, maar het is me toch gelukt om voor elke maand mijn favoriete foto te kiezen. Het is niet altijd de allermooiste foto, maar wel altijd eentje met een heel mooi verhaal erbij. Dit was 2015 in 12 beelden…

In januari bakte ik koekjes met Emil. Op zich niks speciaals, maar Pieterjan maakte deze leuke foto en ik vind het wel iets Piet-en-Mimi-anno-2015 hebben πŸ™‚ De chocolate chip cookies maakten we trouwens met een prefab mix van de Hema, zeer handig! Enkel nog een eitje toevoegen en mixen en het deeg was klaar.Op 13 februari werd Emil 2 jaar. Ik nam die dag een half dagje verlof en ging in de namiddag met het feestvarken naar de leuke speeltuin in mijn geboortedorp Destelbergen. We gingen er samen op de “katrol”, dat was echt de max πŸ™‚ 
In maart gingen we zoals elk jaar op skivakantie. Het was een zalige week, en tegen het einde van de reis waren we allemaal een beetje moe van het vele skiΓ«n en alle andere activiteiten in de gezonde berglucht. Ideaal om een beetje te cuddlen met z’n drietjes in de zetel, echt genieten! In april deed de lente haar intrede en trok ik zoveel mogelijk naar buiten. In de lentezon worden de mooiste foto’s gemaakt, vind ik, zoals deze van Emil op een zonnige zondag in het park. Op zo’n momenten kan ik toch niet anders dan denken: schoon ventje, dat kind van mij…In mei ging “het loopseizoen” van start met de Spartacus Run in Boom. Het was de eerste keer dat ik meedeed met een groepje vrienden, en het was mega de max! Ik doe in 2016 zeker opnieuw mee, ondanks het feit dat ik de hele meimaand met serieuze blauwe/paarse/bruine plekken op heel mijn lijf rond gelopen heb πŸ™‚In juni was het tijd voor het jaarlijkse “Bavotruttenweekend” met mijn allerbeste highschool-vriendinnen. We gingen naar zee en het was zoals gewoonlijk een onvergetelijk weekend. Zoveel hartjes voor die meisjes/vrouwen! (we zijn trouwens met 8, er zijn er 3 die de foto niet haalden)
In juli gingen Pieterjan, Emil en ik op vakantie naar de Alpen. Dat was 10 dagen genieten, misschien wel de 10 leukste dagen van het jaar. Emil zat nochtans op dat moment net een beetje in zijn “peuterpuberteit” en luisterde niet altijd even goed, maar dat kon de pret niet bederven. Zijn I’m not deaf I’m just ignoring you-gedrag leidde zelfs tot hele leuke foto’s πŸ™‚
In augustus vond de jaarlijkse familie-BBQ plaats bij mijn mama thuis. We maakten er een hele mooie foto van mama, mijn broer, mijn zus en ik. Als ik naar deze foto kijk, vind ik dat “ons gezin” toch best gezien mag worden, en dat mijn mama wreed goed haar best heeft gedaan πŸ™‚
In september ging ik met mijn beste vriendin Evy 5 dagen naar Lissabon. Het was een heerlijke citytrip en we genoten allebei met volle teugen om er eens volledig “uit” te zijn. Deze foto is niet de allermooiste, maar ik vind het wel een hele geestige en het symboliseert toch een beetje de sfeer die er gedurende die 5 dagen was: alles mag, niks moet, en gewoon genieten van de zon, lekker eten en drinken en leute maken met elkaar πŸ™‚
Oktober was de maand van die grote uitdaging: de Brussels Half Marathon. Ik bracht die samen met Pieterjan tot een fantastisch eind. We liepen een toptijd en we straalden van geluk aan de arrivΓ©e. Onvergetelijk! Nu is het op naar onze volgende “gezamenlijke” uitdaging op 5/6/2016: de Great Breweries 25K. Dat wordt weer een goeie teambuilding voor ons 2 πŸ™‚
Eigenlijk ging ik eind oktober al naar Barcelona, maar in november genoot ik er nog keihard van na. Drie dagen weg met Pieterjan naar een leuke bestemming: dat was opnieuw een topmoment in 2015. Ik maakte er massa’s foto’s, waaronder deze heel speciale in een soort “spiegelgebouw” πŸ™‚
December is altijd een hele donkere maand, niet echt mijn favoriet want ik ben een echte zomermens… Toch waren er ook deze maand veel lichtpunten, zoals leuke sinterklaasfeestjes en de vele familiefeesten die er zitten aan te komen. Een letterlijk lichtpuntje legde ik vast op deze foto, toen Emil op het verjaardagsfeest van mijn stiefvader de partytent en lichtjes mee hielp afbreken alsof hij nooit iets anders gedaan heeft πŸ™‚
Binnenkort blik ik terug op 2015 in een lijstje. Hou het hier zeker in de gaten dus!


Love, Josie xo

12 gedachten over “2015 in 12 beelden

  1. Ja, het was wel een tof jaar πŸ™‚ Ook een paar mindere momenten en periodes gehad, maar what doesn't kill you makes you stronger! πŸ™‚
   Ik vind hem ook wel cute πŸ™‚ Een heel lief en gemakkelijk kind, ik kan en mag daar niet over klagen!

 1. toffe foto's van een mooie jaar πŸ™‚ de voorlaatste foto, daar straal jij echt πŸ™‚
  en tjah je geeft me weer inspiratie voor mijn eigen blog πŸ™‚ gisteren postte ik trouwens mijn eigen abc, wat leuk om schrijven, merci dat jij me inspireerde πŸ™‚

 2. Wat een leuk overzicht! Ik onthou familie en lopen als de belangrijkste pijlers in je leven.
  Ik plan ook nog een foto-overzicht van 2015, nu nog de moed vinden om door al die foto's te gaan. πŸ˜‰

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: