Tags

, , , ,

Klikklikklik… Vorige zondag was het picture time!

We wilden graag de twee sweethearts van de familie, Juliette (2,5 jaar, dochtertje van PJ’s neef) en Emil (10 maand), eens op de gevoelige plaat vastleggen voor de familie (en voor onszelf natuurlijk). Ik trek dagelijks foto’s van mijn kleine schat met mijn smartphone, maar laten we wel wezen: zonder een mooi Instagram-filtertje erover zijn die niet bepaald van topkwaliteit.

Enter Mieke Dalle, een fotografe die beschikt over een superdeluxe retro fotostudio op wieltjes, De Klikmobiel genaamd. Een afspraak was snel gemaakt, wij dus zondagochtend richting Knesselare voor een uurtje heerlijke fotofun. De Klikmobiel is een paradijs voor de kleintjes, met heel veel leuke speeltjes waar ze naar hartelust mee kunnen prutsen en ravotten (of in Emil zijn geval: in de mond steken). Emil was dol op het scheetkussen, dat belooft voor later… Ook voor de mama’s is dat uurtje fotoshoot een toffe ervaring, want onze taak was om onze kleine prutsen te doen lachen. En hoe doen we dat? Juist ja, door onnozele toten te trekken en zo. Fun fun fun πŸ™‚

Mieke is een superleuke fotografe die heel goed met kindjes overweg kan. Je kan zowel ter plaatse foto’s laten maken bij haar thuis (De Klikmobiel staat in haar tuin), of je kan de mobiel op verplaatsing laten komen, bijvoorbeeld naar een feestje. Je kan je eigen kleertjes gebruiken maar Mieke heeft ook een karrenvracht authentieke retrokleertjes. En die stonden onze sweethearts beeldig! Surf dus zeker eens naar de website van De Klikmobiel of neem een kijkje op de facebookpagina.

Het resultaat vind ik fantastisch. Emil staat erop zoals hij Γ©cht is: met zijn mooie grote glinsterende pretogen, nu eens met een brede hartverwarmende (en als je er geluid zou bij horen: nu al redelijk vettige) lach, dan weer heerlijk dromerig. Een beetje zoals zijn mama πŸ™‚

Omdat de foto’s veel mooier zijn dan hoe ik het zelf kan beschrijven, ga ik verder geen commentaar meer geven… Enkel nog even dit: als je graag eens mooie en originele foto’s wil laten maken van je baby of kind, twijfel dan niet en ga als de bliksem naar De Klikmobiel! De kleintjes vinden het gegarandeerd de max en ook voor jezelf is het heel plezant πŸ™‚

En dan nu: prentjestijd!


Love, Josie xo